Somfy

Smart Home, de thuisautomatisering voor alle zonwering

Smart Home van Somfy maakt de bediening van zonwering, rolluiken en garagedeuren via jouw eigen smartphone of tablet mogelijk. Hoe makkelijk is dat? Je hoeft niet eens thuis te zijn om de zonwering te bedienen wanneer er onverwacht een onweersbui losbarst of de zon net wat feller schijnt. Open de garagedeur zonder uit de auto te stappen. Laat de rolluiken boven zakken zonder uit je luie stoel te komen. Dat is optimaal genieten zonder enige moeite.

Slim, veilig en comfortabel wonen? Kies voor Somfy Smart Home via Kluszon

Het systeem gaat verder dan alleen het op afstand bedienen van bijvoorbeeld de garagedeur. Zo creëer je met één druk op de knop de perfecte ambiance op jouw terras door met persoonlijke voorkeursinstellingen de zonwering, buitenverlichting en terrasverwarming aan elkaar te koppelen. En dat is nog lang niet alles… Bedien producten in huis zoals de zonwering, rolluiken, gordijnen, verlichting en nog veel meer, gewoon met behulp van jouw stem.

Slim, comfortabel en veilig

Laat jouw woning als vanzelf ontwaken met Somfy Smart Home. Hoe? Door vooraf de tijd aan te geven waarop de rolluiken iedere ochtend automatisch openen. Koppel de garagedeur, rolluiken en verlichting in één scenario en de woning gaat bij vertrek automatisch op slot. Is je zoon de huissleutel vergeten? Geen probleem, je laat hem op afstand binnen. Door ook camera’s en sensoren aan Smart Home te koppelen, ontvang je bij onraad direct bericht op jouw smartphone, net als de vooraf geselecteerde buren, familie of vrienden om direct in actie te kunnen komen. Somfy Smart Home is een zeer gebruiksvriendelijk systeem, dat heel eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Kluszon uit Raalte helpt je graag op weg naar slim, comfortabel en veilig wonen.

Download brochure Vraag offerte aan

Openingstijden
ma.
09:00 – 18:00
di.
09:00 – 18:00
wo.
09:00 – 18:00
do.
09:00 – 18:00
vr.
09:00 – 17:00
za.
10:00 – 16:00
zo.
Gesloten
Alle openingstijden
Social