Cookie:
Kluszon winkel in Raalte

Kluszon Raalte: specialist in zonwering en meer

Al meer dan 25 jaar is Kluszon uit Raalte specialist in kunststof kozijnen, garagedeuren, zonwering, horren en terrasoverkappingen. Met gerenommeerde leveranciers als partner gunnen wij onze klanten altijd de beste oplossing. Onze passie? Perfect passend maatwerk gebaseerd op een eerlijk advies.

Wij bieden een passende oplossing voor iedere vraag, hoe uitdagend die ook is. Dát is wat ons onderscheidt!

Kwalitatief maatwerk

Met Kluszon kiest u voor kwaliteit in duurzaam maatwerk. Zo passen wij standaardproducten waar nodig op uw wensen aan. Altijd komen wij de producten persoonlijk inmeten. Afspraak is afspraak, nooit lopen wij voor onze verantwoordelijkheden weg. Het maakt ons een betrouwbare leverancier van een altijd passende oplossing voor een nette prijs.

Eerlijk advies

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Wij nemen alle tijd voor uw verhaal en komen met een betrouwbaar advies. Voor ons is ‘waar maken wat je zegt’ van groot belang. Dat geldt niet alleen bij verkoop, maar ook bij onderhoud en reparaties van kozijnen, garagedeuren, zonwering, horren en terrasoverkappingen. Ook als u deze producten niet bij ons hebt gekocht.

Hoogwaardige partners

Kluszon werkt samen met gerenommeerde leveranciers/merken als Kroon Kozijn, Wiśniowski, Luxaflex, Renson,  Somfy, Erhardt en JASNO Shutters. Stuk voor stuk innovatieve bedrijven met een jarenlange staat van dienst. Bedrijven die hun producten alleen leveren aan specialisten met bewezen kennis, vakmanschap en kwaliteit. Het in ons gestelde vertrouwen vormt een goede garantie voor u als klant.

Kluszon: van toen naar toekomst

Eind jaren negentig zag Formido Raalte de vraag naar zonwering stijgen. Voor toenmalig eigenaar Ton Groot Beumer reden om in 1998 het klussen- en zonweringsbedrijf Kluszon op te richten. In 2006 namen Rudi van Breen en Geert Reimert het roer over. Zij lieten het klussen los om zich volledig te specialiseren in zonwering en later in kozijnen, garagedeuren, horren en terrasoverkappingen. Op 1 januari 2022 is Geert met welverdiend pensioen gegaan en heeft de aandelen aan Rudi overgedragen. op 1-1-2024 heeft Rudi een stapje terug gedaan en staat Niek Rijsemus (reeds 15 jaar werkzaam bij Kluszon) aan het roer.

Dankzij onze vakkundige aanpak en persoonlijke service genieten wij al ruim 25 jaar het vertrouwen van vele klanten op de particuliere en projectmatige markt. Alle reden dus om op de ingeslagen weg verder te gaan. In onze showroom blijven wij de nieuwste trends en producten tonen. Loop voor het maatwerk van uw wensen gerust eens binnen. De koffie staat klaar!

Stel uw vraag

Bezoek onze showroom!

Onze oplossingen zelf ervaren? Bezoek onze uitgebreide showroom in Raalte voor nog meer ideeën en inspiratie!

Bereken uw route

Onze merken
Openingstijden
ma.
09:00 – 18:00
di.
09:00 – 18:00
wo.
09:00 – 18:00
do.
09:00 – 18:00
vr.
09:00 – 17:00
za.
10:00 – 16:00
zo.
Gesloten
Alle openingstijden
Social