Somfy

Somfy, je partner voor slim wonen

Somfy is in veertig jaar tijd uitgegroeid tot de marktleider van gemotoriseerde oplossingen en specialist in huisautomatisering voor in en rondom het huis. Somfy is erkend fabrikant van elektrische  motoren,  bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie,  gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting voor huizen en gebouwen. Wereldwijd is Somfy actief in 59 landen. Somfy-producten hebben hun  betrouwbaarheid bewezen bij  miljoenen  consumenten.

Somfy Smart Home

Met Somfy Smart Home kun je op elk moment en vanaf elke plek ter wereld  toezicht houden op alle aangesloten apparatuur in huis via smartphone of tablet, én deze bedienen. De specialisten bij Kluszon vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van Smart Home.

Kluszon Raalte is Somfy Expert. Dit betekent dat wij  een betrouwbaar en compleet advies geven, afgestemd op jou situatie en wensen. Wij beschikken over vakkundig getrainde installateurs met kennis van zaken en hebben kennis van alle Somfy oplossingen die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je woning.

Meer weten? Bekijk de informatie over de producten van Somfy Smart Home op de website van Kluszon. Of ontdek de Somfy Tahoma Switch, met dit ultieme gemak haal je het beste uit je huis!

Bezoek onze showroom!

Onze oplossingen zelf ervaren? Bezoek onze uitgebreide showroom in Raalte voor nog meer ideeën en inspiratie!

Bereken uw route

Openingstijden
ma.
09:00 – 18:00
di.
09:00 – 18:00
wo.
09:00 – 18:00
do.
09:00 – 18:00
vr.
09:00 – 17:00
za.
10:00 – 16:00
zo.
Gesloten
Alle openingstijden
Social