Maatregelen vanwege coronavirus

Beste klant,

Klanten een goed persoonlijk advies geven en blij maken is wat wij het liefst doen. Op dit moment kan dat niet op de manier die je van ons gewend bent. We vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen. De winkel is vanaf heden zo ingericht dat er nog slechts een beperkt aantal klanten tegelijk in onze showroom kunnen zijn. Als bedrijf is dat voor ons een moeilijke beslissing, maar de veiligheid en gezondheid van onze klanten, collega’s en omgeving staan voorop.

Onze showroom is gewoon geopend (geen koopavond) , maar we kunnen slechts een beperkt aantal klanten tegelijk toelaten. Je kan ons ook op afspraak bezoeken. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen per e-mail via info@kluszon.nl.

Voor kunststof kozijnen werken wij alleen nog op afspraak. Hiervoor kan je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Heb je zelf geen ziekteverschijnselen? Bel ons via 0572-362935 en plan uw persoonlijke afspraak op een moment dat het jou goed uitkomt.

Offerte per e-mail

Ook is het mogelijk om een offerte per email op te vragen. Stuur ons hiervoor een email via de website of naar info@kluszon.nl. Vermeld hierin uw contactgegevens en zo veel mogelijk informatie over de te wensen producten. Op basis hiervan sturen we je dan een offerte of zullen wij contact met je opnemen voor overige benodigde informatie en mogelijkheden.

Ook in deze tijd willen we Uw ervaring in onze showroom zo aangenaam en veilig mogelijk maken en daarom hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen:

  1. Onze medewerkers houden minimaal 1,5 meter afstand van jou en elkaar;
  2. Er zijn geen medewerkers aan het werk met ziekteverschijnselen;
  3. De winkel wordt extra frequent gereinigd;
  4. Afrekenen kan op dit moment enkel met de pin;

Wij houden de adviezen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten en volgen nieuwe adviezen direct op.

Met vriendelijke groet,

Team Kluszon

Openingstijden
ma.
09:00 - 18:00
di.
09:00 - 18:00
wo.
09:00 - 18:00
do.
09:00 - 18:00
vr.
09:00 - 18:00
za.
10:00 - 16:00
zo.
Gesloten
Alle openingstijden
Social