Roma Benelux

Jong, transparant en geweldig innovatief. Roma is een van de drie grootste zonweringsproducenten van Europa en marktleider voor opbouwrolluiken in Duitsland. Het ruime assortiment aan screens, rolluiken en buitenjaloezieën houden de temperatuur in huis aangenaam en worden gemaakt met de hoogste kwaliteit onderdelen en hoogwaardig afwerkingsniveau. Je kunt de Roma zonwering in vele modellen en maten bestellen. Hierdoor is er altijd een perfect model voor jouw woning wat zorgt voor jarenlang comfort.

Benieuwd naar Roma zonwering en wil je deze graag eens bekijken? Als ervaren zonweringsbedrijf ben  je bij Kluszon Raalte aan het juiste adres. Wij hebben al veel klanten mogen voorzien van hoogwaardige zonwering. Je bent van harte welkom in showroom waar onze specialisten je graag advies op maat geven.

Een rolluik is het meest veelzijdige zonwering product op de markt. De Roma rolluiken hebben niet alleen eigenschappen als isolatie en beveiliging, maar kunnen in enorm veel varianten geproduceerd worden. Denk hierbij aan speciale isolerende kasten, schuine kozijnen, dakramen of inbouw. Welke situatie je ook hebt, wij hebben een Roma rolluik die vakkundig gemonteerd kan worden.

Openingstijden
ma.
09:00 – 18:00
di.
09:00 – 18:00
wo.
09:00 – 18:00
do.
09:00 – 18:00
vr.
09:00 – 17:00
za.
10:00 – 16:00
zo.
Gesloten
Alle openingstijden
Social