JASNO Shutters

Dealer van JASNO Shutters

JASNO Shutters staat bekend om de kwaliteit van zijn raamdecoratie. Daarom zijn we al jarenlang dealer van JASNO Shutters. Ons enthousiasme en vakmanschap maakt dat we vanzelfsprekend bij het dealernetwerk van JASNO horen. Niet alleen delen Kluszon en JASNO een passie voor perfectie, ook hebben we allebei een scherp oog voor de klant. Met JASNO onderscheiden wij ons in de kwaliteit van sfeervolle shutters op maat én persoonlijke begeleiding van de klant.

Ervaar de perfectie van JASNO Shutters

Inmiddels heeft JASNO de collectie uitgebreid met waterproof shutters, ideaal voor de ramen in badkamers en keukens. Daarnaast levert JASNO horizontale jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. Stuk voor stuk kindveilige raamdecoratie met een eigentijdse uitstraling. Met volop keuze in materiaal en kleur vind je met JASNO altijd raamdecoratie in lijn met je eigen stijl. Kluszon staat voor je klaar met een betrouwbaar advies, waarna onze eigen monteurs de shutters vakkundig inmeten en installeren. Ook na de installatie kun je ons rekenen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies op maat!

Kluszon heeft shutters voor ieder raam! Meer informatie over de shutters van JASNO Shutters vindt je op de website van Kluszon.

Bezoek onze showroom!

Onze oplossingen zelf ervaren? Bezoek onze uitgebreide showroom in Raalte voor nog meer ideeën en inspiratie!

Bereken uw route

Openingstijden
ma.
09:00 – 18:00
di.
09:00 – 18:00
wo.
09:00 – 18:00
do.
09:00 – 18:00
vr.
09:00 – 17:00
za.
10:00 – 16:00
zo.
Gesloten
Alle openingstijden
Social