Dickson

Met zijn rijke ervaring van meer dan 200 jaar is Dickson® een vaste waarde op de markt van geweven doek.

De zonweringdoeken van Dickson zijn gemaakt van 'in de massa geverfde' acrylvezels. Dat kleuringsprocedé brengt de kleurpigmenten meteen tot in het hart van de vezels, waardoor de kleur veel langer standhoudt onder uv-straling en in alle mogelijke weer en wind. De uitgebreide collectie van Dickson biedt een ruime keuze in zonweringdoeken van trendy uni's tot eigentijdse strepen.

De zonweringdoeken van Dickson bieden effectieve bescherming tegen uv-straling en hitte. Dankzij een unieke behandeling zijn de doeken waterafstotend en bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor water en vuil niet in de stof kunnen doordringen. Dit maakt de zonweringdoeken ideaal voor het beschermen van bijzondere locaties in stedelijke, buiten- of kustgebieden tegen alle natuurelementen, zoals vervuiling, vlekken, zonlicht en schimmels. De doeken zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals terrasoverkappingen, uitvalschermen, markiezen, vaste zonweringen, buitenvelums, pergola's, verandazonweringen en zonnezeilen. De doeken van Dickson zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De zonweringdoeken van Dickson brengen een persoonlijke en uitzonderlijke sfeer aan een ruimte.

Meer informatie nodig over de zonweringdoeken van Dickson®? Lees over de doeken en doekeigenschappen op de website van Kluszon!

Bezoek onze showroom!

Onze oplossingen zelf ervaren? Bezoek onze uitgebreide showroom in Raalte voor nog meer ideeën en inspiratie!

Bereken uw route

Openingstijden
ma.
09:00 – 18:00
di.
09:00 – 18:00
wo.
09:00 – 18:00
do.
09:00 – 18:00
vr.
09:00 – 17:00
za.
10:00 – 16:00
zo.
Gesloten
Alle openingstijden
Social