Comfort Sun

Kluszon is leverancier van de hoogwaardige terrasverwarming van Comfort Sun.

Comfort Sun terrasverwarming

Snel, warm, veilig en nauwkeurig. Dat is het motto van de Duitse fabrikant Knoch Infrarood Techniek. Gezellig onder de luifel of onder uw terrasoverkapping, op het balkon of onder uw knikarmscherm. Lekker voor de romantische zomeravond ongeacht het weer. Het kan allemaal met het zeer uitgebreide aanbod terrasverwarmingen van Comfort Sun. De infrarood heaters zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in lichtwarmte systeemontwikkeling.

White glare serie

Met de White glare serie heeft u warm wit licht (2700 Kelvin). De warmte afgifte blijft geheel werken ondank de verwijdering van het aandeel rood licht. Door middel van een speciale coating op de lamp krijt u uw gewenste warmte met een aangenaam wit licht. Met de Bluetooth serie kunt u uw heater nauwkeuring bedienen via een app op uw telefoon en/of de meegeleverde handzender.

Kom naar onze showroom in Raalte en ontdek de voordelen van de nieuwe infrarood heaters, de perfecte aanvulling op uw vrijetijdsmomenten in de tuin.

Meer weten over de terrasverwarming van Comfort Sun? Bekijk de terrasverwarming mogelijkheden op de website van Kluszon!

Bezoek onze showroom!

Onze oplossingen zelf ervaren? Bezoek onze uitgebreide showroom in Raalte voor nog meer ideeën en inspiratie!

Bereken uw route

Openingstijden
ma.
09:00 – 18:00
di.
09:00 – 18:00
wo.
09:00 – 18:00
do.
09:00 – 18:00
vr.
09:00 – 17:00
za.
10:00 – 16:00
zo.
Gesloten
Alle openingstijden
Social